Határozott NŐ vagyok! – önérvényesítés magabiztosan

A munkahelyeken, az utcán, a boltban, a családban, a párkapcsolatban… Az élet minden helyszínén egyre többet várnak tőlünk, nőktől. Közben folyamatosan megy a harc: üvegplafon – egy nő, akármilyen jó munkaerő, egy bizonyos szinten nem juthat tovább a szamárlétrán. És évek óta harsogja minden média: a nők bizony minden poszton kevesebb pénzt kapnak ugyanazért a munkáért, mint a férfiak.

És sajnos a párkapcsolatokban sincs ez másképp. Hiába szeretnénk hinni, hogy a 21. század már egyenjogú, hiába a sok elért vívmány, a nők szavazati joga, a munkába állás lehetősége, a fejekben nem mindenhol zajlott le az emancipációs forradalom. Hányszor látunk fölényes férfit, aki letromfolja a párját! Hányszor hangzik el: „- Már húszmilliószor megmondtam!” És hányszor dönt a férfi egyedül olyan kérdésekben, amelyek mindkettejükre tartoznak!sad-woman

Munkám során és magam körül elkeserítően gyakran látom, hogy szelíd, adni és kapni képes nők olyan férfiakkal kötik össze az életüket, akik leuralják őket. A modoruk nyers, határozottak, erősek, de a meleg, szeretetteli kapcsolat nem erősségük. A mellettük lévő nő pedig szenved, mert ő igényli az intimitást, a meghittséget, a bensőséges, érzelemteli kapcsolatot, ezt pedig a legritkább esetben kapják meg.

A másik, amikor a férfi sajnáltatja magát vagy egyéb manipulatív módszerrel tartja maga mellett a nőt. Mivel ezt a játékot nehéz felismerni, nők hosszú éveken, de akár egy életen át is szenvedhetnek egy ilyen férfi mellett.

  • Pedig mindenkinek joga van ahhoz, hogy elismerjék és szeressék!
  • Senkinek nem kell azért meghunyászkodnia, mert a másik erősebb!
  • Az, hogy vannak értékeid, hogy vannak érdekeid, az természetes!
  • Hogy ezeknek érvényt akarsz szerezni, az magától értetődő!
  • Hogy ezt nem tudod? Hát persze, mert soha senki sem tanította!

Sőt, az ellenkezőjét tanuljuk és gyakoroljuk kislány korunk óta.

„- Nem szép dolog önzőnek lenni.”

„- Add oda neki, tudod, hogy te vagy az okosabb!”

„- Okos enged, szamár szenved!”

„Szegény, neki csak a bivalyereje van, neked meg ott van az a hatalmas jó szíved!”

Szóval nem. Nem az győz, aki erősebb, nem az győz, aki akaratosabb. És nem az győz, aki körmönfontabb. El kell végre hinned, hogy megérdemled, amit akarsz! És érvényt kell szerezned az érdekeidnek úgy, hogy senki se sérüljön. Mert hogy tudd: ez lehetséges!

Ehhez kidolgoztam egy 17 leckéből álló programot, ami kifejezetten nőknek szól. Ez egy online leckesorozat, amit otthon, kényelmesen, a saját időbeosztásodnak, tempódnak megfelelően végezhetsz el. A leckék kétnaponta érkeznek, hogy legyen időd a feldolgozásukra.

Mit tartalmaz a tréning?

  • lelki erősítés, hogy tudd: tényleg megérdemled

    Magabiztos vagyok!

    Magabiztos vagyok!

  • az alapvető viselkedési sémák, részletesen, hogy felismerd, ha olyanba botlasz
  • önérvényesítő kommunikáció alaphelyzetben
  • …és amikor a normális módon nem működik
  • speciális kulcs a „nehéz” emberekhez
  • jogaid, hogy ne hagyd magad elbizonytalanítani
  • sok-sok példa
  • megoldandó, gyakorlatias feladatok

Hogyan is zajlik a tanfolyam?

  1. Megrendeled a tanfolyamot (kérlek, ügyelj arra, hogy a megrendelőlap minden rovatát pontosan töltsd ki, különben nem tudom elküldeni a számlaszámot!)
  2. E-mailben megkapod a számlaszámot, ahová a díjat utalnod kell
  3. Fizetés után kétnaponta e-mailben megkapod a leckéket
  4. A saját tempódban (de legjobb még aznap) elolvasod a leckéket és megoldod a feladatokat
  5. Ellenőrzöd a megoldást: összehasonlítod az enyémmel (nem feltétlenül kell egyezniük)

 

Jó, de mennyibe kerül?

A 17 lecke elméleti anyaggal, feladatokkal és megoldásokkal 6.800 Ft. Érdekel, mennyi egy lecke ára? Pontosan 400 Ft. És hogy miért ilyen olcsó? Lehet, hogy furcsállni fogod, de egyik célomul tűztem ki a nők öntudatra ébresztését, így nem titkoltan az a vágyam, hogy minél többetekhez eljusson ez a tréning. Igen, kicsit több, mint egy tábla csoki naponta. Persze vásárolhatsz magadnak boldogságot lila foltos tehénnel is, de vajon melyik hasznosabb? (És diétásabb? 😉 )

Viccet félretéve:

  • itt megtanulod megbecsülni magadat, hogy legyen miért önérvényesítésbe kezdeni

    Hogy ki tudj állni magadért

    Hogy ki tudj állni magadért

  • megtanulod azokat a technikákat, amikkel párkapcsolati vagy egyéb konfliktushelyzetekben a problémákat a megoldás felé terelheted
  • megismered a manipulatív és az agresszív kommunikációs stílust
  • … és az ilyen emberekkel való bánásmódot
  • elmondom, mit lehet és mit nem lehet elfogadni – ezzel tisztázzuk a „feltétel nélküli elfogadás” körül kialakult zűrzavart
  • megtanulod elfogadni a kritikát sértődés, harag, rossz érzés nélkül

Elismerem, ez egyik sem könnyű feladat annak, aki félénk, esetleg visszahúzódó természetű. De sok gyakorlással ezek a területek fejleszthetők, és a kapcsolataid ilyen módon át fognak alakulni. Többé már nem te leszel az, akinek minden piszkos munkát a nyakába lehet varrni, akit bármilyen méltatlan bánásmód ér, úgysem szól ellene! A belső magabiztosságot nehezebb megszerezni, de a határozott viselkedés megtanulható, és ez az útja. És tudod: a viselkedésünk befolyásolja a megítélésünket, de azt is, hogy mi magunk hogyan ítéljük meg magunkat! Így szép lassan kialakul a valódi magabiztosság is.

Mint minden termékemre, úgy természetesen erre is 100 %-os garanciát vállalok, tehát ha úgy érzed, hogy neked semmit nem használt, akkor a rendeléstől számított 40 napig visszaadom a pénzed.

elegedettseg

 

Itt tudod megrendelni a tréninget:

[contact-form-7 404 "Nem található"]
A boldogságra lehet ugyan várni, de sokkal előbb eljön, ha aktívan teszel is érte!

Boldog párkapcsolatot neked is:

Sólyom Ági

párkapcsolati súgó

 

1 thought on “Határozott NŐ vagyok! – önérvényesítés magabiztosan”

brusnjai88@gmail.com'
Tímea

A megrendelő lap nem aktiv

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük