Amit minden nő imád

Mire vágyik egy nő?

Mire vágyik egy nő?

Mire vágyik a nő?

Fiúk, végre valami mellébeszélés nélküli csajozási útmutató!

Hogy mire vágynak a nők? Nos, mi, nők arra vágyunk, hogy a titokban bennünk élő Királylányt valaki felfedezze és helyén értékelje. Tehát elismerjük mindennapi teljesítményeteket, amit a kenyérkereset terén végrehajtotok, és netalántán a ház körüli munkákban nyújtotok. Ezen kívül talán elképzelni sem tudjátok, milyen fontos számunkra, hogy a tenyereteken hordozzatok minket. Persze, hogy jól esik néhanapján egy-egy szál virág, egyéb apró figyelmesség, pláne, ha olyan gáláns vagy, hogy utazni viszed a kedvesedet. De tévedtek, ha azt gondoljátok, hogy minden nő az alapján ítéli meg a párkapcsolatot, hogy mennyi pénzt invesztáltok bele. Tökéletesen megértem, ha valaki csalódott amiatt, mert úgy érezte, hogy egy nő csúnyán kihasználta anyagilag. De alapjáraton bőven megteszi, ha valódi figyelmet érez a párotok. Ez pedig nem más, mint a rendszeres és folyamatos kommunikáció. Mégpedig nem arról, hogy a dűznit meg kellett abcungolni, illetve milyen az aktuális euró árfolyam, mert elismerem, ezek is nagyon fontosak, de a párkapcsolat fenntartása szempontjából vajmi keveset érnek.

Tehát önkényes és hevenyészett válogatás a legfontosabbakból:

  • Érdeklődj, hogy aludt szíved királynője.
  • Egyáltalán: becézgesd, kedveskedj neki akár túlzó szavakkal is, zokon venni nem fogja 🙂
  • Küldj neki kedves üzeneteket e-mail-ben, sms-ben, facebookon, stb.
  • Légy megbízható! (Ha megígéred, hogy 7-kor fölhívod, biztos lehetsz benne, hogy legkésőbb 6-ig bírja, hogy ne nézzen percenként a telójára, vajon fel van-e eléggé töltve és biztos nincs-e elnémítva, magával cipeli a vécére – jajistenem, csak nehogy pont most hívjon!, stb.)
  • Viselkedj úgy, ahogy anyukád tanította! – Szeretjük az illemtudó pasikat, akik előre engednek az ajtóban, fölsegítik a kabátunkat – nem csak a színházban – , és emésztési funkcióikról sincs bővebb visszajelzésünk, mint: „Drágám, ez a vacsora isteni volt!”
  • A szex megérne egy teljes fejezetet, ha nem egy egész könyvet, de ilyet bőven találsz a boltokban. Kulcsszó itt is: figyelmesség!

Sorolhatnám még, de alap: mindent meg lehet beszélni! Ha valamire szükséged van, legyen az egy kávé vagy egy óra nyugi, hogy addig is csak te kapcsolgasd a tévét, mondd! Cserébe hallgasd meg, sőt érdeklődj az ő vágyai iránt, mire van neki szüksége! Lehet, hogy nem igényel napi hat sms-t: „Hogy vagy, Kedves?”, viszont jól esne neki, ha végre elmennétek moziba, és igen, azt az új romantikus vígjátékot néznétek meg azzal a szívtipró nyálkirállyal. (Nyálkirályról alkotott vélemény szigorúan visszanyelendő!) Nagyot emelkedsz a liftező piedesztálon, ha legközelebb te ajánlod fel, hogy elviszed az új romantikus vígjátékra.

Szerintem elsőre ennyi elég is lesz. Aki eddig nem értette, hogy mért mennek sorra tönkre a kapcsolatai, annak nagy valószínűséggel a kommunikációjában van a hiba. A jó hír: a párkapcsolati kommunikáció tanulható! Nem gond, ha elsőre nem jön szívből, és „tankönyvszagú” a dumád, meglátod, idővel belejössz, és jó előmenetel esetén don-juani magaslatokba emelkedhetsz!

A párkapcsolati kommunikációról itt tudhatsz meg többet: Párharmónia tanfolyam

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük