Online párkapcsolati minitanfolyam

Vajon miért van az, hogy manapság minden második házasság válással végződik?

Te elégedett vagy a kapcsolatoddal? Minden úgy alakult, ahogy annak idején eltervezted?

Pedig valószínűleg szeretitek egymás, mindig is szerettétek egymást, igaz? Akkor hol csúszik el a dolog?

Találgathatok? Fogadjunk, hogy a problémák az alábbi témák legalább egyikénél mutatkoznak:

 • pénzügyek
 • gyereknevelés
 • napi stressz, túl szoros időbeosztás
 • rossz szokások
 • kommunikáció

Látod, korántsem ritkaság a problémád. Annyira nem, hogy a párkapcsolati problémák megjósolhatóan nagy hányadát ezek teszik ki. Amerikában John Gottman pszichológus a saját párkapcsolati kudarcain okulva pl. a fejébe vette, hogy a párok kommunikációját megfigyelve megjósolja, hogy az elkövetkező évben együtt maradnak-e vagy szétválnak. Megfigyelésein alapuló módszerével 91 %-os pontossággal bejósolható  már a pár 3-4 perces beszélgetése alapján, hogy mi lesz a kapcsolatuk sorsa.

Ennyire fontos lenne a kommunikáció?
Ennyire.

Gondolhatnánk: akkor, ha mindketten elkötelezettek a kapcsolat megjavítása mellett. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy ha csak a pár egyik tagja lelkes, akkor is jelentősen megnövekszenek az esélyek!

Ezért gondoltam egy nagyot, és a 31 leckéből álló online párkapcsolati tanfolyamból összeállítottam egy esszenciát. Egy olyan sűrített tanfolyamot, ami a nagy tanfolyam legfontosabb anyagát tartalmazza. Kiválogattam a 7 központi leckét, a hét leglényegesebb anyagot, ami a nagy tanfolyam gerincét adja és egy minitanfolyamba rendeztem össze neked.

Mit tartalmaz a tanfolyam?

 • hogyan fejezd ki gondolataidat, érzéseidet pontosan, hogy a párod biztosan megértse
 • hogyan zárd ki a félreértés lehetőségét
 • hogyan ne beszéljetek el egymás mellett, hogyan tudod elérni, hogy a párod megértse  a te motivációidat, a te érveidet, a te érzéseidet
 • melyek a buktatók, útvesztők, miket kerülj el
 • milyen összetett érzések vannak egy-egy sérelem hátterében és hogyan lehet ezeket úgy kommunikálni, hogy mindketten pozitívan kerüljetek ki belőle
 • bemutatom a rossz példákat
 • majd ugyanazt a szituációt a helyes kommunikációs technikákkal
 • és sok-sok gyakorlattal

Tehát:

 1. 7 lecke, amelyben részletesen megmutatom az eredményes kommunikáció mikéntjét
 2. házi feladatok, példák
 3. házi feladatok megoldása
 4. +1 lecke csak érted

A tanfolyamot úgy dolgoztam ki, hogy munka, gyerekek, család, háztartás, stb. mellett is elvégezhető legyen. Túl sok időt nem igényel, de erőfeszítést igen. Lehet, hogy a gondolkodásmódod picit át fog alakulni és részed lesz néhány „AHA!” élményben. Azt gondolhatjuk, hogy „hiszen nem egy kunszt, kommunikálni mindenki tud”, de garantálom, hogy a tudatosságodat fejleszteni fogja ez a minitréning. Olyan megoldási módszert kapsz ezzel, hogy ha átülteted a mindennapi gyakorlatba, akkor az eddigi parttalan viták normális hangvételű megbeszéléssé változnak, a sérelmek feloldhatóvá válnak.

Bónuszok

Ehhez a minitanfolyamhoz további bónuszok járnak:

Bónusz 1.

Ha elakadnál, segítek! A tanfolyam ideje alatt korlátlanul kérdezhetsz, figyelem az üzeneteket és válaszolok minden kérdésre.

Bónusz 2.

Kapsz egy letölthető és kinyomtatható Kapcsolat Házikót, melyet kimágnesezhetsz a hűtőre vagy használhatod könyvjelzőként, hogy mindig szem előtt legyen az a 7 emelet, amiből a kapcsolat felépül.

Bónusz 3.

Megkapod a szeretet-térkép kérdőívet, hogy még alaposabban megismerhessétek egymást a pároddal. Azok a párok ugyanis, amelyek részletes térképpel rendelkeznek egymás világáról, könnyebben megbirkóznak a stresszes eseményekkel és a konfliktusokkal, mivel ismerik társuk félelmeit, erősségeit, gyengeségeit és mindazt, ami számára megnyugvást és biztonságot jelent.

Korán kelő kedvezmény!

Ha március 28-ig megrendeled, akkor ez a tanfolyam most mindössze

5.400 Ft-ért

a tiéd lehet leckékkel, megoldásokkal, mindhárom bónusszal. A tanfolyam teljes áron utána még 5 napig, vagyis március 2-ig 6.500 Ft-ért vásárolható meg.

Fizetés után egy napon belül felveszlek a tanfolyami listára, megkapod az első e-mail leckét, és hamarosan küldöm a letölthető bónusz ajándékot. A leckék és az előző lecke esetleges megoldásai ezután kétnaponta érkeznek e-mail-ben, vagyis két hétig fog tartani elvégezni, ha tartod az általam javasolt tempót. Ha ez neked gyors vagy most éppen nem tudsz rá időt szánni, akkor lementheted és később is előveheted. Tapasztalat: akkor jársz a legjobban, ha akkor azonnal elolvasod a leckét és megoldod a feladatokat, amikor megkapod, mert ahogy múlik az idő, annál kevésbé leszel motivált.

Garancia

elegedettseg

Ha nem vagy benne biztos, hogy ez a minitanfolyam a te életedben is alkalmazható módszereket ad, akkor két hétig kockázat nélkül kipróbálhatod. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy ha nem vagy elégedett a tanfolyammal, akkor a rendeléstől számított két héten belül csak írj egy e-mailt és minden további kérdés nélkül visszautalom a pénzedet.

Szóval szerintem ne habozz, itt az idő a változtatásra!

Itt tudod megrendelni a minitanfolyamot:

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

 
 
Email*
Hogyan szólíthatlak?*