Párkapcsolati horoszkóp helyett

Párkapcsolati asztrológia helyett

Párkapcsolati horoszkóp helyett

A párkapcsolatok valódi elemzése

Félreértés ne essék, tisztelem mindenki világnézetét, lelkiismereti szabadságát (mint rendes vízöntő J). De lássuk csak, mit is mond rólam a horoszkópom (mint rendes bika-aszcendens).

Megtudhatom, hogy természetemnél fogva konzervatív, konvencionális vagyok, illetve, hogy képtelen az átlagéletre. Felforgató, igazi világmegváltó. Nem lelkizem (mi van?!), egyszerűen tovább lépek, ha egy kapcsolat nem működik, valamint partneremet nem vagyok képes elengedni. Pozitívumként értékelhető a szívósságom és a kitartásom. Művészi tehetségem elsősorban manuális formában mutatkozik meg (ha a pálcikaember annak számít…) Nagyon erős, a hiten keresztül megnyilvánuló fantáziavilág jellemez (wáhháhá! :D).

Talán ennyi is elég a jellemzésemből, remélem, kifürkészhetetlen maradtam J Oké, az egész annak demonstrálására történt, mennyire pontos képet is kaphatunk egy emberről a horoszkópja alapján. Merthogy félreértés ne essék, a fentieket nem én találtam ki, a részletes, személyre szabott horoszkópomból olvastam ki.

Felteszem, te is szeszélyes és állhatatos, művészien kreatív és gyakorlatias vagy, de azt is megtudhatod, hogy a szex számodra különösen fontos és nem bír túlzott jelentőséggel. Nos, rendben, magadat talán ismered már valahogyan. De hogy állsz a pároddal?

Meglepően (mondhatnám elkeserítően) sokan próbálnak a horoszkópokból tájékozódni a párjukról. Oké, amíg ez egy játék, addig ám legyen. De amikor komolyan befolyásol valakit egy asztrológiai elemzés, akkor már baj van. Ha valaki azért marad egy nem működő párkapcsolatban, mert az asztrológus megmondta, hogy ők az ideális pár, akkor az illető alaposan elvétette az irányt. Ha valakiről a horoszkópja kijelenti, hogy rendkívül családcentrikus, de ez abban nyilvánul meg, hogy álló nap csicskáztatja a vele élőket, az olyan, mint a lekváros palacsinta, ami nem a tányéron, hanem a perzsaszőnyegen helyezkedik el. Stimmel, csak nem úgy, hogy örüljünk neki.

Ezért én ezt javaslom: szánjunk a párunk (és bárki más, számunkra fontos személy) megismerésére időt, minőségi időt, és sokkal kevesebb csalódás ér bennünket, mintha csak horoszkópokból tájékozódnánk. A kapcsolat úgyis dinamikus dolog, nem állandó, mint egy faasztal, hanem folyamatosan változó, mint a hegyi patak.

Én azt tanácsolom: ne kapaszkodj holmi sterilnek tűnő elemzésekbe, magyarázatokba, ne félj kilépni a sablonok ketrecéből, ismerd meg igazán a párodat! De ha mégis horoszkópot olvasol, valamire biztos jó: elgondolkodtat. Gondold végig minden állítását: igaz vagy nem? Van-e benne ellentmondás, mint az enyémben odafönt?

Hagyd hát, hogy sodorjon a hűs, kristálytiszta víz, talán már látod, hova visz. Az egyetlen állandó a változás. És az igazi cél a kapcsolat folyamatos magas szinten tartása, ez maga a boldogság a pároddal.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük