Párkapcsolati workshop

support-group-team-building-seminar-23995672Worshopra hívlak, egy olyan jó hangulatú együtt tanulásra, ahol párkapcsolatainkon dolgozunk játékosan, és csak titokban tudjuk, hogy valójában komolyan.

A kapcsolatunk időnként szárnyal, időnként bukdácsol. De lehet, hogy épp nincs is. (No ez is egy jó kérdés: miért ment tönkre? Vagy miért mentek eddig mind tönkre? Van valami egyezés, valami közös az eddigiekben?)

Beszélünk, beszélünk, és mintha a falnak. Aztán már nem is mondjuk, mert minek. Aztán egyszer csak ordítva zokogni kezdünk, mert hiszen belepottyant a pohárba az a bizonyos utolsó csepp. A férfiak meg nem mondják, ők többnyire belül forgatják.

Vagy folyamatosak a veszekedések, mert annyira nem találjuk egymáshoz az utat.

De mik lehetnek a félreértések okai?

Egyszerűen tök másképp gondolkodtok, mert mások az életben a prioritások kettőtök számára. Sorolhatnám a különböző okokat és megnyilvánulási formákat, de minek? Szerintem pontosan érted, hogy miről van szó.

Ha úgy gondolod, hogy szívesen foglalkoznál a kapcsolatod építésével, jobbá tételével, akkor pont neked való ez a workshop! Itt a párkapcsolati kommunikáció rejtelmeibe vezetlek be, hiszen ez aztán igazán az a terület, amit sehol nem tanítanak, mégis mindenkinek értenie kellene hozzá.

A workshop december 19-én, szombaton lesz a Komfortzóna termében (II. János Pál pápa tér) 10-től 15 óráig. Figyelem! Csak 12 főt tudok fogadni!

Miért?

Mert itt

igazán

minden

a gyakorlatról szól.

Célom az, hogy minden résztvevő, aki eljön, valódi, begyakorolt tudással menjen haza. Ez pedig csak kis létszámú csoportban valósítható meg. Ha már kapcsolatba kerültél velem, akkor tudod, hogy odafigyelek arra, aki a bizalmát ajándékozza nekem. Ezért fontosnak tartom, hogy a workshop minden egyes résztvevője érezze a személyes törődést, a vele való foglalkozást. Ezért ha még az idén szeretnéd megtanulni a párkapcsolati kommunikáció csínját-bínját, akkor jelentkezz minél előbb!

Ezt tartalmazza a csomag:

  • egy ötórás workshopot feladatokkal, kommunikációs gyakorlatokkal
  • a hozzá tartozó munkafüzetet
  • egy fél órás Skype konzultációt, amikor csak a te személyes problémáddal foglalkozunk
  • egy online kártyacsomagot, a választott kötődési stílushoz

Mindez 12.000 Ft., amit a workshopra való jelentkezés után kell átutalnod.

Ha úgy gondolod, hogy nincs szükséged egyéni konzultációra és kártyacsomagra, akkor 8.490 Ft-ért részt vehetsz a találkozón, akkor is tiéd tehát

  • a kommunikációs feladatokkal teli workshop
  • és a munkafüzet.

Adataid beküldése után kapsz egy visszaigazoló e-mailt (nem biztos, hogy azonnal), melyben elküldöm a számlaszámot, ahová a program árát utalnod kell. Aztán pedig szeretettel várlak december 19-én, a helyszínen.

Gyere el, és térj haza úgy, hogy már tudod, hogyan lépj az addig lehetetlen helyzetekben!

Jelentkezés itt:

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

Email*
Név (Hogyan szólíthatlak?)*
Hogyan szólíthatlak?