V.I.P. csomag

Az idei őszi újdonság, amivel Neked készültem, az egy olyan csomag, amiből mindenki profitál, aki úgy dönt, hogy juszt is boldogan akar élni.

De mit is jelent a boldogság?

Számomra azt, hogy a saját életemet élem. Vagyis tudom, mi és ki tesz nekem jót, tudok kompetensen bánni az életemet érintő dolgokkal. Teszek a saját boldogságomért, nem várom mástól, hogy letegye elém. Szabad vagyok bizonyos mértékig, de ismerem a korlátaimat.

Boldogság, ha azzal vagyok, akivel nekem jó. Ha nincs kényszer, nincs megalkuvás. Van ésszerű kompromisszum, amit önként vállalok olyasmiért, amiért érdemes. Tudom érvényesíteni az érdekeimet, ki tudom fejezni az igényeimet, de meg is tudok hallgatni és érteni mást. Meg tudok állapodni másokkal, vagy ott tudom hagyni a helyzetet, amikor nincs más megoldás.

Boldogság az is, hogy a saját boldogságomért felelősséget tudok vállalni. Tudod: segíts magadon, Isten is megsegít! Hiszen ki más tudhatná legjobban, hogy neked mire van szükséged, mint te magad? Légy hát a saját életed szakértője!

Sokan egyébként hihetetlen, de évtizedeken át várják, hogy valaki más hozza el nekik a boldogságot. Még akkor is, ha házasságban élnek. Mert titkon vagy várják, hogy egy szép napon beállítson a királyfi, aki fölkapja őket a fehér ló nyergébe, vagy szépen besavanyodnak és leélik boldogtalanságban az egész életüket.

Hát én ezen akarok változtatni. Egyszerűen a fejembe vettem, hogy a boldogság mindenkinek jár! Na de nem ám alanyi jogon, mert sajnos nem kapja meg mindenki a születési anyakönyvi kivonata mellé. A boldogság jár, de meg kell érte dolgozni. Ha úgy döntesz, hogy neked is jár a boldogság és tenni is hajlandó vagy érte, akkor üdv a klubban! 🙂

Úgy gondoltam, hogy ezt a csomagot csak azoknak kínálom fel, akik úgy érzik, hogy Nagyon Fontos Személyek (VIP) a saját életükben.

Te elég fontos vagy magadnak? Vagy mindig másokat helyezel előtérbe? Hányszor gondoltál már arra, hogy önfeláldozásod miatt elmegy melletted az élet? És azok a „mások” mennyire értékelik az áldozatodat? Talán azt hiszik, hogy így a természetes. Hát akkor meg kell nekik tanítani, hogy nem, ez egyáltalán nem természetes, hogy annak, amit te értük teszel, mekkora értéke is van. Így fogják csak tudni megbecsülni, így fogják csak értékelni az áldozatodat. Ha te magad nem szereted magad eléggé, hogy fog téged más igazán szeretni? És hogy vagy képes más embert szeretni? Valahol el kell kezdeni. Erre találtam ki a VIP csomagot.

A VIP csomag tartalmazza mindazokat az anyagokat, amelyeket arra fejlesztettem ki, hogy segítsek másoknak a boldogság útját megtalálni. Részei:

  • a „nagy” Párharmónia Tanfolyam
  • a Határozott NŐ vagyok! – női önérvényesítési tréning (férfiaknak se árt, vagy benevezhetik nőismerősüket)
  • egy tetszőleges online kártyacsomag a „Milyen a kötődési stílusod?” sorozatból
  • két 45 perces Skype konzultáció
Láthatod, mindent idepakoltam, hogy ha elkötelezted magad az önfejlesztés mellett, akkor az aztán ne legyen akadály, hogy nem tudod, mit is válassz.
Ha a VIP csomag mellett döntesz, akkor a három anyagot plusz a két konzultációt most mindössze 22.500 Ft-ért megkapod.
Ha azon kedves régi ügyfeleim közé tartozol, akiknek már minden anyag megvan, akkor a két konzultáció  – tádámm!!! – ingyenes! Hát hiába, no: én is lehetek hálás 🙂 Szóval ti csak keressetek bátran, ez nektek már jár!
De mivel ez egy exkluzív csomag, limitált a jelentkezés. A jelentkezési határidő október 9., szombat, a fizetési határidő pedig október 14., szerda.
Szóval azt javaslom, dönts gyorsan: akarod-e értelmesen keresni és ezáltal meg is lelni a boldogságot, vagy vársz és ábrándozol tovább. Bárhogy is döntesz, az biztos, hogy fogsz támogatót találni. Én abban hiszek, és abban tudlak támogatni, hogy mindenki felelős a saját boldogságáért és képes érte tenni. De mivel tudom, hogy sokaknak ez újdonság, ingoványos talajon járnak, és elkel nekik a segítség. Ha mindezek ellenére emellett a megoldás mellett döntesz, akkor gyere velem, ígérem, végigkísérlek az általam fölkínált úton! Vagyis menet közben kérdezhetsz, válaszolok!
Itt nézheted meg a VIP csomag egyes darabajinak leírását:
És itt jelentkezz, ha igent mondasz a saját boldogságodra:
[contact-form-7 404 "Nem található"]
Várlak a VIP klubban!
Sólyom Ági
párkapcsolati súgó