Veldryn megmongya – Csajok, imádni fogjátok!

Száll a bálna a fészkére

Száll a bálna a fészkére

Ja, hogy ezt egy pasi is tudja? Mármint azt, hogy nekünk, nőknek mi jön be a leginkább. Mindenesetre tegnap sikerült erről egy zseniális bejegyzést olvasnom Veldryn tollából. Szerinte ugyanis:

„Elég volt a mellédumálásból! Akik annak őszinte reményében kattintottak írásomra, hogy izmosodhatnak a nőcsábászat frontján, most jól jártak, mert következik a Lényeg!

Kedves Barátom, ha tényleg eleged van a magányból, akkor vedd szívedre a következő tanácsot:

NE LÉGY RONDA!

Ezt így egészében nyugodtan kimásolhatod valahova, lejegyezheted a noteszedbe, vagy beállíthatod háttérképnek. Fontos dologról van szó!

Mi van? Miért vágsz ilyen képet hozzá? Talán valami másra számítottál? Esetleg valami könnyebbre? Garantálom neked, hogy ez alegkönnyebben járható út és mindjárt megmondom miért.

Szó sincs arról, hogy a nőknél csak a külső számítana, vagy hogy ez lenne a legfontosabb szempont. Évikig vitatkozhatnánk a „tipikus” nő kívánságlistáján, de egyrészt nincs rá időnk, másrészt meg teljesen biztosra vehető, hogy ez a konkrét kritérium szerepelni fog a lapon, és még véletlenül sem a legvégén. Persze, itt olyan nőkre gondolok, akik maguk is adnak valamennyit a külsejükre. Neked inkább egy ilyen kell, ugye?”

És kifejti. Nem hinnéd, de ki lehet fejteni!

Javaslom, olvasd tovább, mert valami gyönyörű! Katt ide:

http://veldryn.blog.hu/2014/05/15/csajozasi_utmutato_a_vegso_szo

És ha közben szétmosolyogtad a sminkedet, az utolsó bekezdésben még komolyra is fordul a szó.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük