Online párkapcsolati tanfolyam

veszekedés párHa úgy érzed, van mit javítani a párkapcsolatodon

Te vajon ismered a módszert, hogyan oldd meg párkapcsolati problémáidat?

 

Örökös veszekedés, sírás, kiabálás…

Vagy csak a jeges csönd és boldogtalanság. Az évek óta hurcolt sérelmek, feloldatlan konfliktusok. A duzzogás, összeszorított szájú küzdelem: oké, megoldom magam. Kinek jó ez? Jéééé, senkinek? Akkor mért élnek így párok milliói?

Évek, évtizedek óta görgetünk magunk előtt mintákat. Szüleink, szomszédaink, apósunk-anyósunk példáján nevelkedtünk. (Igen, még a párunk szüleinek példája is befolyásol minket!) Van, akik békében élnek egy hosszú életen át, és van, akik lehúznak egymás mellett boldogtalanságban egy életet. Manapság egyik sem túl divatos, bár sokan nem mernek vagy nem akarnak kilépni a megszokott rosszból. Mégis, a legtöbben úgy élnek, hogy a stratégiájuk: „majd”. Majd összejövök az Igazival, akivel majd családot alapítok, és majd boldogan élünk, míg meg nem halunk. Mert ráérek még. Aztán az éppen aktuális Igazival valahogy mindig félrecsúsznak a dolgok.

 • Vele nem lehetett beszélni!dühös pár
 • Neki semmi sem úgy volt jó, ahogy nekem!
 • Kettős mérce – na ez tipikus ránk!
 • Csak ülünk egymás mellett, lassan már közös témánk sincs, csak ha engem kell becsmérelni.
 • Adni, adni, adni és soha semmit vissza nem kapni – elegem lett!

Nekem is elegem lett 🙂 ! Abból, hogy körülöttem annyian szenvednek a kapcsolatukban, pedig a megoldás a kezemben van! Kidolgoztam egy 30+1 leckéből álló tanfolyamot, amelyben részletesen, az alapoktól kezdve bevezetlek a párkapcsolati kommunikáció rejtelmeibe. Gondold csak el, milyen jó lenne, ha

 • nem búslakodnál napokig egy-egy vita miatt,
 • minden összezördülés villámgyorsan lefutna,
 • egymás megbecsülése, a normális, tiszteletteljes hangnem mindennapos lenne,
 • meg tudnád fogalmazni úgy az igényeidet, hogy azt a másik pontosan értse,
 • nem bagatellizálná el ezentúl senki a problémáidat,
 • megértenéd a párodat,
 • tűpontosan ki tudnád szúrni a hazugságot,
 • újra tudnád romantizálni a kapcsolatodat,

egészében: sokkal harmonikusabb vizekre kormányoznád párkapcsolatod hajóját.couple

Ehhez kidolgoztam egy 30+1 leckéből álló online tanfolyamot, melyet két hónap alatt elvégezve birtokába juthatsz annak a tudásnak, amit a párkapcsolati összhang témában gyűjtöttem össze Neked. Nincs mellébeszélés, nincs fölösleges púder! Csupa kézzelfogható, azonnal használható módszert kapsz konkrét témákról, példákkal, közérthető nyelven. Komoly ügyekről komolyan, viccesen, néha játékosan, hogy azért érezzük: a kommunikáció, az élet sava-borsa nem mindig a veretességen múlik.

De miről is szólnak a leckék?

 • Az első tüskék kihúzása
 • Bombabiztos módszer, hogy semmit ne érts félre
 • Hogyan fejezd ki magad pontosan, érzelmeidet érthetővé téve
 • Buktatók, útvesztők a kommunikációban
 • Mindennapi társasjátékaink – nem a táblán
 • A hazugság kiszúrása széllel szemben is akár 1 km-ről
 • Egy kis játék a mesékkel
 • Határaid betartatása
 • Szeretetlevél-technika
 • A szerelem újjáélesztése
 • …és sok ismétlés, gyakorlás, hogy mire a végére érsz, automatizmus legyen egy életre!

Hogyan is zajlik a tanfolyam?

 1. Megrendeled a tanfolyamot (kérlek, ügyelj arra, hogy a megrendelőlap minden rovatát pontosan töltsd ki, különben nem tudom elküldeni a számlaszámot!)
 2. E-mailben megkapod a számlaszámot, ahová a díjat utalnod kell
 3. Fizetés után kétnaponta e-mailben megkapod a leckéket
 4. A saját tempódban (de legjobb még aznap) elolvasod a leckéket és megoldod a feladatokat
 5. Ellenőrzöd a megoldást: összehasonlítod az enyémmel (nem feltétlenül kell egyezniük)

A tanfolyam ára 12.160 Ft. (Cakkumpakli mindenestül, egy petákkal sem több.)

Ha most nagy szemeket meresztesz, hogy téééényleg 392 Ft-ba kerül egy lecke? Akkor ez gyanús! Miért ilyen olcsó?

Akkor az a válaszom, hogy egyszerű: azt szeretném, hogy minél több emberhez eljusson ez a nélkülözhetetlen tudás, hogy minél többen élhessenek boldog párkapcsolatban.

Mivel – nem győzöm hangsúlyozni – egyedülálló a tanfolyam a műfajában, meggyőződésem, hogy mindenkinek képes segíteni. De ha ez Neked még nem elég:

elegedettseg

100%-os garanciát vállalok!

Vagyis abban az esetben, ha mégsem lennél elégedett, visszakapod a tanfolyami díj teljes összegét!

Olvasd el azok véleményét, akik már elvégezték a tanfolyamot!

„Van egy nagyszerű  és csupa nagybetűs EMBER, TE, aki segítesz nekünk ennek a nehéz útnak a bejárásában, és a tényleg sehol nem olvasható, a maga egyszerűségében, érthető formában de számomra a leghatékonyabban megfogalmazott útmutatásokkal, tanácsokkal abban, hogy újra rátaláljunk a boldogságra.
Érdekes, hogy eddig mindig csak a saját hibáimat láttam, és elkeseredetten próbáltam magamon változtatni, ahhoz, hogy mindkettőnknek jó legyen. Sok  könyvet, önismereti, párkapcsolati témájú írást, hírlevelet stb. olvastam már, és eszembe sem jutott, hogy nem magamon kell változtatnom, hanem a páromat kell a saját mentalitása, alapján megismerni, és a változás elkezdődhet.
Az eddig kapott leckéket több-kevesebb sikerrel, de alkalmazom, a kártyák pedig döbbenetes egyszerűséggel világítanak rá azokra a dolgokra, amik annyira magától értetődőek lettek volna, csak így, ilyen formában még soha nem mondta senki.” Benedek Szilvia

„Tizenkét év súrlódásmentes kapcsolatomat a szülőkkel egyik pillanatról a másikra megváltoztatta a sors, amikor Németországba költöztünk, és magyar létemre a németet mint anyanyelvet kezdtem tanítani egy nemzetközi iskolában. Egy szülőpár időt és energiát nem sajnálva borzolta az idegeimet, aztán megütötte a fülemet az igazgató megjegyzése: „Elbeszélünk egymás mellett”. Ekkor már szorgalmasan tanulmányoztam Ági ötleteit, mindent egy lapra feltéve összegyúrtam a szituációban megoldást hozható módszereket, és a következő fogadóórán lehengerlő sikert aratva megszelídítettem a szülőket. A leghatásosabbnak az bizonyult, amikor kifejeztem az érzéseimet, amit hónapokon keresztül professzionálisan rejtegettem.” Horváth Hermina

Rendeld meg, hogy Te is boldogabb légy!

Megrendelem a tanfolyamot!

Garantálom, hogy ha megfogadod a tanácsaimat, magasabb szintre tudod emelni a kapcsolatodat!

Elolvashatsz még egy tucat könyvet a boldog párkapcsolatokról, de a passzív tudásod gyakorlás nélkül soha nem fog beépülni a viselkedésedbe, a mindennapjaidba!

Sőt!

Ha most megrendeled a tanfolyamot, egy bónusz ajándék is üti a markodat!

Bónusz : Egy félórás Skype-konzultáció

Ezzel a tanfolyammal kész példákon keresztül, számos gyakorlatias feladattal észrevétlenül, napról napra haladva változtathatod meg a párkapcsolatodat!

Vagy persze várhatsz még tovább, hátha a problémák maguktól megoldódnak. Ha azonban egy héten belül jelentős változást szeretnél elérni a párkapcsolatodban, akkor jelentkezz most!

Változtatni akarok!

 

 

[contact-form-7 404 "Nem található"]

Szóval boldog párkapcsolatot! Kezdd el még ma!

„Minek élünk, ha nem azért, hogy egymás számára könnyebbé tegyük az életet?” (George Eliot)