5 apróság, amire minden párnak szüksége van

A párkapcsolati problémák megelőzésére: rituálék

A párkapcsolati problémák megelőzésére: rituálék

Talán nem hinnéd, de fontos a kapcsolatod életben tartásához!

Altruizmus: Kutatók állítása szerint azok a párok, akik egymás boldogságát fontosabbnak tartják a sajátjuknál, boldogabbak, mint a többi.

Barátok: A kettesben töltött idő szép és fontos, de mindkettőnek szüksége van külső kapcsolatokra, másokkal való kikapcsolódásra, barátok támogatására.

Elkötelezettség: A kapcsolat iránti teljes odaadás azt jelenti, hogy fontos számodra és szívesen dolgozol azon, hogy élénken, erősen tartsd.

Saját nyelv: Kedves becézések, titkos nyelv, hülye viccek: mind-mind apróság, de újabb utalások arra, hogy összetartoztok, hogy fél szavakból is megértitek egymást.

Rituálék: Cetlin hagyott üzenetek, hogy „Szeretlek”, az évfordulók megünneplése ugyanabban az étteremben vagy az esti csók energizál és gazdagít mindkettőtöket.

5 apróság, ami fölött hajlamosak vagyunk elsiklani, de ha eddig nem tetted volna és mostantól tudatosan figyelsz ezekre, kapcsolatod színvonala meredeken emelkedi fog!

Tudj meg többet Te is a párkapcsolatodról, arról, hogyan tudod elkerülni a buktatókat és a keletkező problémákat hogyan oldd meg! Iratkozz fel a hírlevelemre! Nézd csak, ott jobb oldalt a képem alatt 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük