Tények a szexről a világbajnokság fényében

Foci VB ide vagy oda: Éljen a biztonságos szex!

Foci VB ide vagy oda: Éljen a biztonságos szex!

Szex és sport – ahogy sohasem hitted volna

Te nézed a foci VB-t? Ha hozzám hasonlóan lövésed sincs, miről is van szó, annyit bizonyára Te is érzékeltél, hogy a népesség egy meghatározható részhalmaza meredten bámulja a képernyőt, és mostmár várható, hogy ez a révült állapot egy bizonyos ideig állandósulni fog. Egészen pontosan a foci VB végéig.

Azt azonban biztos, hogy nem gondoltad volna (hacsak nem a saját bőrödön érzed), hogyan függ össze a VB a szexszel. (Igen, már lelki füleimmel hallom is frusztrált feleségek hadainak panaszdalát: „Akkor dugd abba a @&#…* labdába!!!”) És tényleg: vásárlási szokások vizsgálata bizonyította, hogy ezekben a focitól vészterhes időkben jelentősen megnő a szexshopok forgalma. Míg az év folyamán a nők és a férfiak nagyjából egyenlő arányban vásárolnak szexuális eszközöket, a foci VB előtt a férfiak által vásárolt női játékszerek aránya 72 %-ra ugrik. Ugyanez érvényes a többi nagy sportverseny körüli időszakra is. Mi lehet ennek az oka? Nos, erősen úgy tűnik, hogy a férfiak így próbálják kárpótolni szívük hölgyét, míg nekik maximum a derekukba áll be a merevedés a tévé előtt ülve.

De ha már a férfiúi sport- és szexuális teljesítmény összefüggéseit vizsgáljuk: az utóbbi időben bebizonyosodott, hogy a szex megnöveli a sportolók teljesítményét. A közhiedelemmel ellentétben a szexszel ugyanis nem folyik el a férfiak energiája, sőt: épp ellenkezőleg. A szex megnöveli a tesztoszteronszintet, ezáltal növekszik a férfiak sportteljesítménye is. Tehát vége az elvárt sportteljesítmény miatti önmegtartóztatásnak!

Szóval Hölgyeim, Uraim, éljen a testmozgás!

Minden formája.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük